YES!

Tävlingen gick över förväntan :)
Uppvärmningen började knackigt och jag missade ingångsvikten, men så fort jag kom ut på podiet gick det som smort och fick ett tangerat pers!

Under uppvärmningen för stöten kändes det tungt, eftersom jag inte stött på riktigt nu på flera månader. Men efter att jag ryckte såpass bra låg jag ju bra till i det sammanlagda resultatet så det var bara att köra på!
Och axeln gjorde knappt ont, eller inte alls lika mycket som den brukar iallafall :)

Nu är jag hemkommen, nöjd och glad över ett sammanlagt pers!

På G..

Har nyss ätit middag,duschat och slagit in Annas present.. Rensade precis upp lite kläder här i rummet och nu är jag strax på G att först åka till konsum och köpa en yoghurt som jag ska ta med till Malmberget i morgon!
Sen åker jag vidare ner mot Anna för att kalasa lite, därefter blir det att åka upp mot Amanda för mera kalasande innan alla där ska upp mot krogen för då drar jag och Carro vidare :)




Modell: Emmelie Gunillasson

Tack!

Jag kollade precis in Emelie Ohlssons blogg och vad fick jag se om inte resultatet från tävlingen!
Och på första plats stod lilla jag, en underlig känsla :)


Verkligen kul att få vinna en fototävling! Spritter i bena :)

Jag vill tacka alla som har röstat på mig och gjort detta möjligt :)

Lördag

Under gårdagen hade jag fullt upp. Började med en ganska tidig morgon då jag och Jonte åt frukost innan vi bestämde oss för att springa ner på intersport. Jonte hade presentkort där och nu hade dom fått in lite mer vår och sommarkläder så han slog till på 2 st t-shirts och ett par Björn Borg kalsonger.
När man ändå har presentkort tycker jag man kan unna sig sånna kalsonger, för dom är ju hyffsat dyra, men ack så snygga :)
Efter vi varit på stan en sväng gick vi tillbaka hem till mig och kikade några avsnitt ”How I met your mother” innan det var dags för middag. Efter en portion med kyckling och ris så bestämde vi oss för att promenera till Jonte.

Trots att det bara var kring -5 grader så var det kyligt, blåste lite som vanligt och så var det dessutom glashalt. Höll på att halka ett par gånger men klarade mig helskinnad fram.
Innan 8 bestämde vi oss för att ta oss till konsum och inhandla något gott och Jonte ville ha chips så han tog det och jag körde på nötter :) Mycket gott! Kom hem perfekt för att titta på Robinsson innan det blev Jag vet vad du gjorde förra Lördagen och därefter American Pie 2..

Klassresa Luleå!

Varning för ett långt inlägg!

Resan började med en tågresa på nära 4 timmar som vi fördrev med en massa snackande och en hel del kortspelande, innan det resulterade i att Jim och Petter började bygga korthus. Blev aningen svårt med tanke på alla skakningar!


Väl framme, checkade vi in och jag och Marlene fick ett rum för oss själva! Därefter var det dax för middag som betod utav en buffe med något slags kött :) Vrålhungrig som man var så smakade det förstås mycket gott!
Efter en liten lugn stund på rummet fick vi bilnycklarna till hyrbilarna så vi tog förstås en sväng om i Luleå för att inhandla lite godis och annat gott!
Kvällen avslutades med lite bastu innan det blev att åka ännu mer bil runt och kring Luleå och ha lite allsång!



Efter att ha sovit som en klubbad säl i dessa sköna sängar, blev dock inte så många timmar, var det dax för höjdpunkten med en hotellvistelse - Frukost!
Efter frukosten bar det av mot Boden där vi skulle ha vårat första studiebesök utav 3. Stridsvagnsverkstaden stod på schemat och det var väl någorlunda intressant om jag får säga det själv!


Här är en gruppbild på hela klassen uppe på en stridsvagn av något slag :)

Efter några timmar bland stridsvagnarna for vi och åt lunch bland alla militärer innan vi tog bilarna och åkte tillbaka mot Luleå där nästa studiebesök väntade. Denna gång var det Ferruform som är ett företag som tillverkar bland annat axlar till Scanias lastbilar. Studiebesöket bestod utav en rundvandrig bland en massa robotar och sedan lite info!
Dock var det vädligt jobbigt att lyssna eftersom man redan var lite trött!

Efter några timmar bland robotarna skyndade vi oss att åka ut till Storheden som är ett slags shoppingcenter, men det tog max 20min innan vi bestämde oss för att åka in till stan istället. Och med ca 80minuter kvar innan affärerna stängde började vi våran shoppingtur!
Efter shoppingturen som mest bestod utav att kika igenom vad som fanns, skyndade vi oss trötta men glada tillbaka till hotellet för en middag :)

Kvällen slutade även idag med bilåkning och bastudbadande :) Men blev dock lite senare innan man kom i säng, så man var riktigt trött på morgonen!

Marlene, en av våra chaffisar denna helg :)

Sedan bar det av till SSAB direkt efter frukost. Där fick vi en snabb presentation utav företaget innan det bar av för en rundvandring och efter det var det lunch :)
Efter lunchen hade vi fria aktiviteter som nu bestod utav en shoppingrunda, men vi lessnade ganska snabbt och for ut till storheden än en gång och åt ett skrovmål på Max innan det var dax att hoppa på tåget hem igen :)

Slumpmässiga bilder från resan:




Jag har varit på grymt bra humör hela resan och haft hur kul som helst :) Den blev verkligen lyckad!

Hemma :)

Har varit hemma nu i snart 2 timmar efter att ha kommit hem med tåget från Luleå, är riktigt trött nu eftersom det inte blivit alltför mycket sömn under dessa dagar!
Ska ta det lugnt ett tag innan det blir godnatt för min del :)

Bilder och mera fån resan lär ju komma när jag får ork :)

Onsdag!

Godmorgon allesammans!
Nu har jag precis ätit lite frukost och sitter här och tar det lilla lugna, ska snart hoppa in i duschen och sen börja packa det man ska ha med sig :)
För idag 13.50 går tåget mot Luleå!

Ska bli skönt att komma bort lite, sådär ovanlig vecka som man kan behöva ibland!
Resan kommer innehålla 3 studiebesök, hotellvistelse och en halvdag på stan :) Inte helt fel om jag får säga det själv!

Nej dax att agera :)

Ha en bra vecka :)

Hungrig :)




Har varit och handlat lite mjölk,frukt och godis nyss på ICA. Det är faktiskt fredag idag och då ska man unna sig lite gott tycker jag! Nog för att det finns nyttiga saker som också är goda men idag ville jag faktiskt ha godis :) Mums!
Sprang förbi Elkedjan också och köpte en glödlampa till min ministudio, eftersom ena av dom gick sönder igår när säkringen gick. Mycket underligt att det alltid just är någon av dom lamporna som löser ut säkringen, trots att nästan inget annat var på..

Nånå, nu har jag ju iallfall en fungerande lampa igen :) Och nu börjar det faktiskt bli dax att äta middag, är riktigt hungrig eftersom det bara blev en banan till lunch eftersom jag inte hann med att äta mer..
Idag blir det att värma resterna av tacopajen från igår och det ska bli riktigt gott!

Efter middagen ska jag vila magen lite innan jag knallar vidare till sporthallen för att träna och efter det har jag ingen aning om vad som sker ännu. Men det lär väl visa sig :)


Rösta på mig :)

Nu har jag fått veta att min bild blev uttagen av en av dom 10 finalisterna i Emmelie Ohlssons fototävling :) Min bild blev utvald utav över 200 bidrag vilket jag tycker är väldigt kul :)

Så nu tycker jag att ni ska gå in på http://emelieohlsson.blogg.se/2009/march/finalister-vinn-reflexskarm.html och rösta på mitt bidrag :)


Godmorgon Torsdag!



Godmorgon!
Jag kunde inte somna om efter att Jonte gått till skolan vid 9 så jag steg upp och åt en riktigt god frukost som bestod utav smoothien ni ser på bild och en tallrik kycklingsallad som blev kvar ifrån gårdagen :) Mycket mumsigt!
Ska göra mig i ordning och tänkte hinna plocka med disken innan jag ska bege mig först till lassa och sen till skolan som börjar 12.15 :)

Annars ska dagen bjuda på en god middag bestående av Tacopaj, så långt vet jag :)

Nu ska jag kila, Ha en bra dag!

Foto tävling :)

Jag är med och tävlar på EmelieOhlsson´s blogg där man får ett pris från tvspelsweb.se :) Så jag tycker ni ska kika in där, verkligen en rolig och intressant blogg :)

Detta är mitt bidrag jag tävlar med:


Måndag




Fota porträtt

Idag har jag bara tagit det lugnt framför datorn medans jag tittat på friidrotts EM sådär emellanåt. En riktig skön söndag helt enkelt..
Och ska fortsätta med detta resten av dagen skulle jag tro :)


Modell: Sandra Lindqvist



Fredag

Nu har jag vågat mig hem efter att ha flytt fältet. Just nu sitter jag och småkikar på friidrotts EM, men händer inget intressant för tillfället! Håller på att kika igenom bilderna på Sandra ifrån veckan och några bra bilder har det då blivit :)

Ska strax laga någon mat och se ta det lugnt framför tvn tills klockan närmar sig 5 för då blir det träning :) Och efter träningen ville Carro hitta på något så får se vad som sker!

Modell: Sandra Lindqvist


BoxarSandra

Modell: Sandra Lindqvist


Boxning

Modell: Sandra Lindqvist



Gårdagen

Efter ett mycket effektivt träningspass kom Jonte och hämtade upp mig och vi for hem till honom. Hoppade snabbt in i duschen för att sedan fika med hans släkt! Efter fikat bestämde vi oss för att åka till mig där vi kikade någon medelmåttig film,som jag dock inte minns namnet på..
Blev förresten bjudna på bio idag till filmen "Män som hatar kvinnor" så det blir dagen göra :)
Annars har jag nyss stigit upp och gör inte alltför mycket

2 Mars 2009

Nu har jag precis smygit upp och satte mig här. Ska strax fixa frukost åt mig och Jonte :)
Frukost på sängen ska man ha när man fyller år,egentligen med tårta! Men efter frukosten ska vi åka och handla och sen baka 2 tårtor :) Ska bara fundera ut vad vi ska ha för ingredienser..

Gårdagen spenderade jag och Jonte framför en hel massa avsnitt NCIS och sen en Beckfilm,som man redan sett :) Men gick bra ändå,eftersom man inte kom ihåg allt!

Nej,nu är det dax :)







Sanna, 20, Kiruna