Älskar!


En bild från i somras..


Ny vecka!

Denna dagen känns lugn. Har haft en lektion imorse, foto.. Ska bli spännande och se vad den kursen kan leda till! Nu är min nästa lektion först klockan 15.00 så jag har gott om tid till att göra annat. Tänkte börja med att redigera bilder, har som en hel uppsjö av bilder på lager, när jag inte haft tillgång till photoshop och dator på ett tag! Tänkte även hinna läsa lite och sen äta lunch och allt sånt..

Day and Night

 


Utsikten från hotellet i Can Pastilla, Mallorca. Märk att jag lyckades få med ett lyftande flygplan på den översta bilden. Fast var inte så konstigt, för har aldrig sett så många lyftande plan på en vecka. Sjukt att det kommer och åker så mycket folk hela tiden!


Antikrundan

 

Här är ett charmigt gammalt fickur som en gång tillhörde min morfar. Fickur är charmiga på något speciellt sätt som jag inte kan förklara med ord!


Sunset!

Solnedgångar och tiden just efter är nog bland det vackraste som finns!


Utsikten!

En del av utsikten från vårat hotellrum, som för övrigt låg på 12:e våningen. Ett plus var ju att balkongen var mot havet, så många timmar spenderades där. Hotellet var ett riktigt fint hotell som var mycket fräscht och relativt nyrenoverat.

Körkort!

Morgonen började oroligt, vaknade redan kl 6 och kunde inte sova mycket mer efter det. Vred och vände mig för jag visste vad som väntade! När jag väl satte mig tillrätta för att börja göra teoriprovet var jag inte alls nervös, men efter några frågor ändrades inställningen. Det var svåra frågor som jag var riktigt osäker på, och jag satt nervöst och räknade hur många fel jag kunde ha innan jag rättade..
Vilken lättnad! Godkänt

For ut och köre med mamma lite innan det var dags för uppkörningen.Var nog bra att jag gjorde det eftersom då blev man lugn och fick lite känsla för bilkörningen. Jag höll mig relativt lugn och stressande inte alls upp mig trots att jag gjorde en hel del små tabbar på uppkörningen. Det var nog lugnet som räddade mitt körkort! Och med ett stort leende på läpparna knallade jag hem med pappret i handen!

Nu har jag precis varit i skolan på två lektioner och har satt mig tillrätta här, har nämligen fått tillbaka min dator från rep idag. Så ska flytta över bilder och installera program senare, så går den att använda! Då kan jag äntligen börja men alla mina bilder på riktigt, när jag får tid..

24/8

Nu är jag helt slut, efter en dag med en hel massa främmanden och en hel del fika. Har varit en toppendag!
Är riktigt trött, så ska äta lite kvällsmat och hoppa i säng, är ju trots allt en ny dag imorgon!

Hemma!


Är hemma efter en vecka i solen. Och det har varit en underbar vecka med en värme på ca 34 grader varje dag! Solning och åtskilliga bad har tagits. En vistelse på ett vattenland, en dagstur i storstaden Palma och parasail har också hunnits med! Mer bilder från resan kommer upp med tiden, har en del annat att göra för tillfället.

Hem och iväg!

Nu är jag hemma efter en vecka i huvudstaden. Ska bara packa ner det sista, tömma kameran och äta.. Sen bär det av mot Narvik och vidare ner mot Mallorca!

Tillbaka hemma om en vecka! Och då väntar skolstart och 18årsdag!


Vallmo


Droppe!


Sitter här och kikar igenom bilder från de närmsta veckorna. Ska snart hoppa i säng och ta en tidig kväll. För imorgon bär det av södeut. Först går tåget till Stockholm där jag ska tillbringa några dagar till träning, Gröna Lund och shopping! Väl hemma med tåget på lördag på morgonen, så ska jag bara slänga över en del grejjer till nästa väska, som står halv packad just nu! Sen åker jag och Jonte norrut, närmare bestämt till Narvik för att senare under lördagen åka ner till Mallorca och förhoppningsvis en varm och solig vecka!

Är tillbaka i stan 22 Augusti! Ciao!

Hum hum från humlegården..


Smile for the camera!


Har just precis fixat in photoshop på mammas och pappas dator, så nu har jag något att roa mig med! Här är en humlebild jag fångade i veckan när jag var ute och testade det nya objektivet!

Jag som alltid varit rädd för småkryp, kan förstå varför när jag ser denna bild. Tycker nämligen att den ser väldigt elak ut trots att den ser ut att le på något konstigt vis!

En varm dag!

Dagen har spenderat tillsammans med Jonte, Caroline och Jim vandrandes till trollsjön i stekhett väder. En hel den fotande och strosande omkring och såklart lite fika är vad dagen bjudit på! Nu är man lagomt mör efter en dagstur på sisådär 10 timmar.. En dusch och en pizza på det gjorde ju inte det hela lättare...

Nu blir det lugnt resten av kvällen!Sanna, 20, Kiruna