Insikt

När temperaturen börjar krypa ned mot -15 grader, då vet jag att det är dags att ta med kameran ut för en tur. Trots den bitande kylan som färgar kinderna röda och dom iskalla fingrarna måste jag fota. För det är sånna här gånger jag inser hur fruktansvärt vackert det är här i Kiruna!


Äntligen fredag!

Åh, nu är det helg! Som jag har längtat..

Har varit sjukt trött, eller rättare sagt så är jag sjukt trött och har väntat hela veckan på att helgen ska infinna sig. Dock så hade jag tänkt hinna med lite annat idag, innan det är dags att sova!

Strax väntar middag, sen ska jag kika i matteböckerna, träna, baka och sannerligen glo lite tv..

Tävlar!

Detta är mitt bidrag:

Tävlar om ett motljusskydd från tvspelsweb på Sommarfreaks blogg.

Klicka här för att komma till tävlingen!


Bokprat...

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och läsa lite tror jag. Har nämligen börjat läsa Stephenie Mayes bok "Genom dina ögon". Har dock inte riktigt kommit in i boken ännu, tar nog några fler sidor än det gjorde med "Om jag kunde drömma", mer känd som Twilight.

 

Hoppas att denna bok är minst lika bra som de fyra andra jag läste av henne i somras. Tror dock att mina förväntningar är aningen för höga, men man vet aldrig!


Fejkstressad!

Just nu känner jag mig sådär sjukt stressad, men när jag väl tänker efter vet jag inte vad jag stressar över. Kan inte säga att jag har direkt mycket i skolan, för jag har bara ett matteprov att göra och det är först nästa vecka..

Ändå känner jag att dygnets timmar inte räcker till!

Nu ska jag iallafall ta det lugnt, eller försöka så gott det går innan jag ska iväg och träna ett pass! Är grymt taggad!

Måndagmorgon!

Vaknade och såg att det var kallt ute. Klädde på mig varmt och traskade till skolan, väl framme visade det sig att läraren var sjuk. Tänkte att de var lika bra att göra något vettigt när man ändå masat sig dit, så var och kopierade papper till mig och Caroline och passade dessutom på att låna en bok innan jag traskade hem igen!

Har legat under täcket sen dess, men nu kanske det börjar vara dags att stiga upp för andra gången idag!

19 november 2009

Jag är trött, men känner att jag borde masa mig upp härifrån och göra något vettigt. Men vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med..

Jonte verkar jobba över så kan inte åka dit och ta det lugnt, funderar på att gå ut och springa men undrar om det är för halt, har lust att börja pyssla med ett nytt armband men vet inte om Caroline har tid eller fortsätta redigera och välja ut bilder.. Det är frågan!

Välja ut...

Sitter och redigerar och väljer ut bilder från det gångna året. Hittar en hel del fina som jag vill framkalla och sen såklart en massa ögonblicksbilder!

Är en hel del att gå igenom kan jag säga, just nu sitter jag med bilderna från Spanien. Man blir aningen sugen att åka iväg när från vinterrusket när man ser sånt här:


Tennarmband

Det har varit tyst här inne några dagar nu, men det beror på att jag har sysslat med annat under helgen. Varit och bowlat med vänner, kikat filmer och myst med Jonte och sytt.

Började med mitt första tennarmband i lördags och har har jobbat lite smått under helgen. Var och köpte knappar igår så jag kunde färdigställa armbandet och måste säga att jag gillar resultatet skrapt!

Sitter redan och funderar ut hur nästa jag ska sy ska se ut. Finns sjukt många olika designer och det är bara fantasin som sätter gränserna...


Tävling: Svart/vitt!

Jag är med och tävlar med detta bidrag på Gunnars blogg!


Uppe med tuppen!

Godmorgon!
Har vaknat för drygt 45minuter sedan och suttit och ätit frukost med Jonte. Aningen tidigt att stiga upp för min del när jag börjar 06.30 men alltid mysigt att få äta frukost tillsammans med någon..

Idag väntar då praktiken, får se hur det blir, men säkert bra!

...våra drömmars mål och värd en promenad

Nu ska vi ge oss av sa lille björnen till sin vän,

nu ska vi ut i världen för att söka sanningen,

vi ska ge oss av i morgondagen o söka panama

för de är våra drömmars mål och värd en promenad...




New day!

Har vaknat för drygt en timme sen, trots att jag börjar först 11.40...
Tänkte gå och äta lunch innan med Marlene och sen väntar muntliga nationella i svenska!

Sitter för tillfället och rensar bland bilderna på datorn, ordnar upp så det blir lätt att hitta och sorterar ut en himla massa som jag vill framkalla här inom en snar framtid. Måste även välja ut lite bilder till fotolektionen idag så jag kan sitta och jobba med dom där!

Men nu ska jag fortsätta!

Kreativiteten flödar!

Jag vet inte vart jag får alla bra idéer ifrån just nu, men det är mycket som dyker upp i min hjärna för tillfället!

Dock kan jag inte direkt avslöja vad det är, då jag inte riktigt vet vem som kikar in här!



Kvällsmat!

Måndagen börjar faktiskt att närma sig sitt slut. Dagen har gått fort som vanligt och jag har bara hunnit med sjukgymnasten, en föreläsning, lite plugg och en vända till Team Sportia.

Nu blir det lite tv och kvällsmat!


Förkyld...

Har börjat bli förkyld, nyser och kliar för fullt i halsen! Bara hoppas det inte blir så mycket värre än såhär..har inte tid att bli sjuk!

Helgen har gått fort som vanligt även fast jag mest har tagit det lugnt! Tillbringade många timmar hos Caroline igår. En mysig kväll med te,mackor och en hel massa prat.

Tog ut kameran på en promenad nyss, men blev inte så mycket bra. Det var kallt och inspirationen fanns inte riktigt där. Ligger här under täcket och värmer mig nu, borde börja plugga men jag har inte lust med det...

Helg!

Nu är denna skol och praktikvecka över och jag måste säga att det känns underbart! Helgen lär nog bli rätt lugn, för jag har inte planerat något speciellt, utan man får helt enkelt se vad som händer och sker!

Nu ska jag iallafall fixa mat!

Tänkte att jag skulle slänga in en bild från i somras eftersom det är så tråkigt väder ute!
Behöver nog lite färg som piggar upp!

Trötthet!

Ungefär lika trött som den här kvisten känner jag mig idag efter första praktikdagen på ett nytt ställe. Det tar på krafterna att träffa nya människor, möta ett nytt ställe och syssla med nya saker!

 

Och som om det inte vore nog, börjar jag redan 05.30 imorgon, 1 timme tidigare än idag! Men det går nog bra ändå, för sen är det helg :)


Ett knasig växt!

Veckans skola är snart över, en lektion kvar som börjar klockan 3! Imorgon börjar praktiken som vi ska ha varje torsdag och fredag en tid framöver.


Bortom molnen!

Gräset är grönare på andra sidan, ett uttryck som ser ut att stämma på den här bilden!


Close up!


Maskeraden!





Här är bara några utav alla bilder som togs under gårdagen! En sjukt rolig kväll!
Det bjöds på många olika utklädnader t.ex. fånge,kock,rocker,80-tals klädd, 80-tals disco, pilot, indian, mimare,emo m.m







Sanna, 20, Kiruna