Middagstid

Nu är Johnny,Eva och Kewin här och vi har just ätit en supergod middag och därefter en portion med smarriga jordgubbar med grädde :) Det satt inte helt fel må jag säga.

Nu tar jag det bara lilla lugna och lär väl bli rätt lungt hela kvällen skulle jag tro. Är inte allt för pigg när halsen gör ont och man är lite halvhängig. Men blir nog en myskväll med Jonte skulle jag tro :)

Imorgon lär det ju inte bli någon tävling i morgon eftersom jag har sån himla halsont, men ska väl gå förbi och titta på tävlingarna iallafall. Det är ju alltid roligt det med!


Mmmmm....


Årets första jordgubbe är intagen, det var Mmmmm... :)

MUMS!En sådan här smoothie drack jag nyss. Ett glas fyllt med yoghurt,banan,hallon och apelsin så lite vitaminer fick man väl i sig :) + att det är hur gott som helst!

Flower


Hemma :)Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat hela dagen i träsket med Jonte och hans familj + sofia :)
Det har varit soligt och fint, men rätt så blåsigt så blev lite kylgit där efter ett tag!

Vi har pimplat och grillat och bara glassat i solen, kört lite skoter och sånt där allmänt :) Har nyss kommit från duschen!
Ska invänta att mamma kommer hem för då blir det nog att göra lite varma mackor, eftersom det inte blev någon direkt middag idag :)Förresten så ska jag på min första körlektion imorgon med körskolan, ska bli lite spännande må jag säga :)
Nånå, nog om detta, nu ska jag pysa vidare :)

En norrlänsk dag!

Dagen inleddes trött och irriterad, väldigt irriterad innan det bar av till Torneträsk för lite pimpling. Efter vi kommit fram och packat allt för avfärd ut på isen så kom solen fram och började steka på oss :)
Så just nu ser jag ut som en röd tomat i fejan och har en väldigt fin mössrand mitt i pannan!

Pimplingen gick ovanligt bra, kan inte minnas att jag någonsin fått en fisk och nu fick jag napp hela tre gånger, dock var dom för små för att vara med i tävlingen men det är ju tanken som räknas!
Och pris vann jag dessutom, 10kg tvättmedel men det ska jag sälja till mamma och pappa för vad ska jag med så mycket tvättmedel till lixom?

Nu är jag hemma efter att ha varit i gång i 10timmar och det börjar kännas, just precis nu inväntar jag att jag ska bli lite mer hungrig för det är palt som står på matsedeln idag :) MUMS!


Påskafton!Efter frukost tog jag och Jonte en promenad hem till mig, för att äta lite tårta. Det är nämligen så att pappa fyller år idag! Efter att ha suttit och pratat ett tag promenerade vi tillbaka i slaskvädret innan vi bestämde oss för att gå och träna :)
Skönt att få röra på sig lite och inte bara sitta inne och snaska på godis och sånt som hör påsken till.
Har lekt med Kewin, duschat och ätit mat nyss nu ska jag ta det lilla lugna.

Har inga andra planer för dagen, så vad som sker får helt enkelt tiden utvisa :)

Smoothiesugen!


Är hur sugen som helst på en smoothie, tur att det finns grejjer hemma för direkt Jonte kommer hit efter att ha tränat ska jag ge mig på att göra en :) Mums så gott!

Dagens träning :)

Efter en extremt kort historielektion, vilket i sig inte gjorde mig något :) Utan jag slapp stessa i mig middagen och hann till och med ta det lugnt innan det bar iväg för träning.

Hade ingen direkt träningslust från början men efter att jag kört någorlunda tunga vändningar så övergick jag till frontbenböj och då släppte allt :) För jag skulle minsann upp på ännu högre vikter för att om någon vecka nå det absoluta max!
Så härlig känsla att köra tungt och riktigt pressa sig själv.

Frontbenböj, Bosön sommaren 2008
Jäkla fort man har gått framåt sedan dess :)

En svunnen tid..

Det var en fin dag vad jag kan minnas, inte överdrivet utan sådär lagomt solig.
Jag hade precis varit och tränat, det var en lördag och klockan närmade sig 4.
Jag stod i duschen när jag fick höra vad som hänt.

Orden ekade i mitt huvud, tårarna rann och beblandade sig med vattnet.
Kunde det vara möjligt? Är det ett skämt? Var de tankarna som slog mig först!
Men det var inget skämt, hur gärna man än ville det! Det hade hänt och kunde aldrig mer bli ogjort!

Det var den 1 april 2006, dagen som förändrade allt!
Aldrig mer kommer 1:a april vara en rolig och skämtsam dag, möjligtvis på ytan.
Utan den är fylld av Saknad...Sanna, 20, Kiruna