Sommar!Hujja, börjar längta efter sommaren riktigt mycket nu, men är långt kvar tills dess! Man får vara glad för att solen iallafall skiner idag. Dock orkar jag inte gå ut, är riktigt trött eftersom jag blev väckt mitt i natten av en hund som vankade fram och tillbaka över trägolvet!

Nu är det mat på G!

Motivation!

Nu har jag kommit hem från träningen för en liten stund sedan :)
Det är sjukt vad mycket motivation en tävling kan ge, oavsett hur det går så blir man motiverad.
Går det bra vill man bara bli bättre och kör på hårdare, går det dåligt köra man hårdare för att det inte ska gå dåligt mer :)

Körde ett stenhårt benpass idag, så imorgon lär det bli knackigt att gå hoppas jag, för är fortfarande helt skakis :) Så skönt att riktigt köra slut på sig!

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen känner att jag behöver det, tror inte jag orkar börja läsa historian men man vet aldrig om man får något ryck senare!

Serietävling 2

Här kommer tävlingen i bilder, som Oskar precis skickat!


Jag stöter lite lätt, trots axeln!


Karin rycker!


Håkan stöter


Bosse stöter


Jonatan rycker


Oskar rycker!

Tävling

Det började bra, kändes hur lätt som helst i rycket. Men väl uppe på podiet var det tekniken som svek mig och jag tappade vikten framåt två gånger!
Så irriterande när det är tekniken som ska tjorva till det hela, för vikten i sig ska inte vara några problem..

Värmde upp till stöten men kände direkt i axeln, men tänkte att jag kör några lätta stötar. Sagt och gjort! Gick riktigt lätt trots känningar i axeln. Men det märks att det börjar ge med sig iallafall för hade inte alls lika ont nu som för 5 veckor sedan :)
Posititivt!

Men nu är det bara komma tillbaka och köra hårt igen och försöka få en hel axel och en superbra teknik :) Är ju trots allt först till hösten det kommer lite större och viktigare tävlingar :)

Nu har jag precis gjort färdigt middagen som består utav pastasallad med kyckling :) Mycket mumsigt! Så om ett tag blir det att äta det och annars lär det bli en rätt lugn dag!

Going back!

Dax att gå tillbaka till skolan strax. Har iallafall varit lite effektiv och städat igenom rummet och sen har jag mest suttit här. Och så förståss ätit en lite tidig middag :) Men bra det, så jag slipper äta precis innan träningen!

Ännu en bild från helgen :)Vintertid :)


Söndag!

Vaknade vid 11 hos Jonte och tänkte att jag skulle hem en sväng och sedan till Emmelie. Det slutade med att jag promenerade hem och hoppade in i duschen. Slog en pling till Emmelie och hon var i björkis och skulle inte hem förrän i kväll så där sket sig min plan!

Men väl hemma tog jag fram kameran och la in bilderna och kikade lite snabbt igenom dom. Ska kika igenom dom bättre snart, borde kanske börja läsa igenom historian som ska vara klar tills imorgon.. Kan vara en bra idé faktiskt!

Såhär, såg det ut igår eftermiddag :)
Färg vs Svartvitt


Foto: Jag
Utrustning: Canon EOS 450D + kitobjektiv

Torsdag!

Ledigveckan springer förbi och jag hinner knappt göra nått känns det som.. Idag har jag iaf fotat några bilder i ministudion innan jag fick för mig att börja rensa i en av mina lådor. En hel massa skräp fanns det!
Därefter var det dax för lunch.
Grahamsgrynsgröt blev det :) Mums!

Och nu har jag nyss varit hos frissan och klippt mig, så skönt att bli av med lite hår :)
Samma frisyr som förra gången, men jag trivs i den så varför byta :)Sanna, 20, Kiruna