Festivalhelgen 2009!

Måste säga att den här helgen har varit lyckad!
Med god mat, gott sällskap och bra väder kan det inte bli så mycket annat..
Det enda minuset på den här festivalen var artisterna, för det enda som var värt att se var Takida. Man kan sjunga med till i princip alla deras låtar då de är väldigt nötta på radio och överallt!


Har inte så mycket mer på hjärtat just nu, utan är ganska sliten efter helgens bravader, så jag låter bilderna tala för sig!

Flower!


Kirunafestivalen


Idag drar Kirunafestivalen igång för tionde året i rad och det ser ut att bli en varm och solig helg, vilket i sig gör det hela mycket mycket bättre! För om jag ska vara ärlig vet jag inte om det finns några direkt höjdare inom artisterna..
Det blir iallafall till att kolla Sonic Syndicate och troligen Takida också, sen ser man väl någon snutt av dom andra!

Lär ju bli en trevlig helg med mycket folk som vanligt!

Jordgubbar och glass!


Vad vore sommaren utan jordgubbar och glass?

Helt slut!

Nu var sista nattskiftet för den här sommaren avklarat!
Efter ca 4 timmar välbehövlig sömn var det dags att stiga upp.
Det tog emot, men ute strålade solen och jag visste att dem hade lovat varmt och det händer ju inte alltför ofta i denna stad. Så det var bara att stiga upp!

Ringde till Carro och fick med henne på en promenad upp på stan i solskenet med en massa prat och skratt. Där mötte vi även Jesper och Elin, Jesper som för övrigt fixade Sims 3 åt mig så det ska jag nog ta och nöta om en stund..

Dagen fortsatte med lite lek med Kewin och middag innan det bar av till tyngdlyftningen för ett pass, gick relativt lätt faktiskt! Så när jag kom hem hade jag lite energi till övers, så jag stack ut och sprang en vända..
Den vändan gick däremot riktigt tungt, men det kan ju bero på att jag sprang i ruskigt snabbt tempo..

Nu är jag här, trött som en slagen hjälte och jag lär nog bli kvar här resten av kvällen!

Midsommar!

Har haft rätt fullt upp i helgen så har inte haft någon tid att skriva något här..

Fredagen började hektiskt. Steg upp efter att ha jobbat natt och blev hämtad hemifrån nästan direkt. Vi åkte till skåningen där det bjöds på grillat och gott sällskap. Mätta och belåtna begav vi oss till Jukkas där vi länge satt på bryggan och mös i solen.
Grabbarna stack på hembygdsgårdern medans jag och Lina for iväg till stan igen. Efter mycket roligt prat med Lina for vi och hämtade upp grabbarna igen och åkte in till stan.

På Lördagen vaknade vi ganska sent och gick ut och la oss på altanen i solen. Skippade att åka till björkliden och grilla och knalla runt, det hade blivit för stressigt! Istället var vi ute på en lång promenad innan vi käkade grillat och sen for iväg till Laxforsen för att hälsa på där. Hann även med lite filmtittande och en hel del bilåkande.
Fick iallafall se en rolig sak när vi stod med bilarna på bussis, mitt i allt kommer det en backande bil förbi stadshuset och fortsatter upp efter raggen. Den hann runt hela folketshusparkeringen innan polisen upptäckte den..

Vaknade idag vid halv 1 och började dirket plocka i disken och samla ihop kläder och sådant. Tog en paus och gick ut och sprang och för en stund sedan åt jag en försenad frukost. Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska vara klar och så ska jag nog dra en sväng med dammsugaren om jag hinner.. Ska ju trots allt iväg och jobba kl 18 till 06..


Alanya


Längtar tillbaka!


Foto: Jonatan

Lördag!

Tiden springer iväg. Gårdagen spenderade jag, Carro och Rebecca i Gällivare och körde halkbanan.
Var riktigt kul att göra vissa grejjer och man fick sladda runt en hel del!

Kom hem och åt pizza och mös hela kvällen med Jonatan innan vi åkte lite bil, därefter var det godnatt för min del. Var hyffsat slut efter att ha stigit upp vid 5.

Imorse ringe Sara och väckte mig och 20 minuter senare var jag och Karin påväg mot sporthallen där vi har tillbringat några timmar. Var någon slags "Kom i form"-festival och var hur mycket folk som helst!
Har kommit hem för ett tag sedan nu och duschat och ätit..

Ska ta det lilla lugna ett tag nu och så får man se vad dagen har att bjuda på..Sanna, 20, Kiruna