Gårdagen..

Igår var det kombinerat fika och fest hos Amanda. Så vi var några stycken tjejer där och bara pratade och drack och hade det trevligt innan vi for upp till Ferrum och dansade! Måste säga att det var riktigt trevligt att träffa alla och umgås, var ett bra tag sen sist!

Blev en tidig uppstigning idag för jag skulle iväg till Gruvtrollets lekland med Johnny,Eva och Kewin. Så vi spenderade några timmar där klättrandes och åkandes..

En färgklick..

...passar så bra nu när våren börjar komma på riktigt!


25 Mars

Trots att jag började skolan först klockan 15.00 idag har det varit full rulle sedan klockan 7 i morse. Startade dagen med tvättstuga och varvade det med en klipptid, städ och plock i lägenheten, en fika hemma hos mamma och pappa, en sväng på bibblo, en löptur, lunch och presentjakt på stan innan det slutligen vad dags att knalla till skolan.

Nu har jag en välförtjänt lugn stund, insvept i en filt med en kopp té till!

Serietävling nummer 3

Idag var det den tredje serietävlingen av fyra som gick av stapeln i Malmberget och hela veckan har jag haft på känn hur det skulle gå. Motivationen har trutit och jag har varit allmänt seg och less men försökte ändå tänka positivt och åkte dit för att göra ett försök, som visade sig vara ganska bortkastat. Klarade nätt och jämt mina ingångsvikter och sen tog det stopp i tekniken..

Aja, det kommer fler tävlingar så det är lugnt!

Iskyrkan

Fotade en hel massa bilder när vi var på Ishotellet för någon vecka sedan. Här kommer två på deras iskyrka som är så fin!


Pust!

Efter en relativt lång skoldag (8-15.15) stack jag och Jonte ut och gjorde ärenden, som i sin tur tog en väldigt lång tid. Humöret började tryta men det är inte konstigt när middagen blev serverad precis före 8. Nu har jag precis plockat och donat, tagit hand om disken medan Jonte lastat en hel massa matbackar.

Nu är det dags att läsa igenom svenskan som jag har prov på imorgon och sen kanske man hinner med en lugn stund för idag!

Sportlov!

Sportlovet har startat idag och jag slog på stort och tog en skidtur med Caroline i det fina våriga vädret! Super skönt och jobbigt, då jag inte har några färdigheter på skidor direkt. Fortsatte dagen med lite god mat innan det var dags för nästa pass denna dagen, tyngdlyftningen. Körde hårt och hoppas nu på en icke nådig träningsvärk...

Nu sitter jag här själv i lägenheten med en kopp té och bara myser. Inväntar att Jonatan ska sluta jobbet och komma hem och sen blir det hopp i säng!

Såhär ser det för tillfället ut i Kök/vardagsrum. Soffan inväntas fortfarande, lite mer på väggarna skulle inte skada och lite gardiner och tyger skulle göra det hela mycket mer hemtrevligt. Men det tar sig och jag gillar stället :)


Lila och Rosa

I helg beställde Elina ett armband när vi träffade henne i fredags. Och idag var hon och hämtade det. Sjukt fin färgkombination!


Notis


Allt möjligt ska man då behöva vara med om.. Tur att det gick såpass bra som det gjorde!

Ishotellet

Idag har det inte varit någon vanlig skoldag utan hela dagen har spenderat i Jukkasjärvi, närmare bestämt på Ishotellet. Vi har varit där eftersom vi tar hand om 2 utbytesstuenter från Sloveninen den här veckan och ska visa dom vad som finns här uppe.

Det var i varje fall roligt att kika runt på alla fina rum och sen fick vi äta en supergod buffé till lunch. Helt klart en toppen dag!
Sanna, 20, Kiruna