Detta hade inte varit fy skam..


Kameraprylar = DYRT!

Nu har jag suttit och kikat efter olika kameraprylar. Har en sån lust att köpa mig ett Macro objektiv, en ministudio, en blixt, ett batterigrepp och en hel massa filter.. men oj så dyrt det blir! Och det är en hel vetenskap att ta reda på om grejjerna verkar bra, att dom passar till kameran och diverse grejjer :)


Visst är den lite gullig, ministudion :)?


Hemma

Ja, nu har jag kommit hem för ett tag sen.. man kan ju säga att tävlingen blev rent misslyckad..
Jag klarade mina ingångsvikter kort och gott, sen sket sig allt!
Nånå, trots ett pers i ryck är jag riktigt missnöjd..om jag hade presterat som jag kan, skulle jag inte kommit på en snopen 4:e plats.. men nu är det ingen idé att hänga läpp mer om detta, för imorgon blir det träning som vanligt.. För om några veckor har jag chansen att prestera, fast då dock bara på ett KM.. Men det kommer nya SM, nästa år som junior.. då kommer jag ge järnet!

Resan i sig har varit riktigt kul. Jag och Sara var på stan i stockholm i ca 7 timmar innan vi beslutade oss för att inte gå in i fler affärer. Blev trots allt ganska dyrt :) haha
Vi tog en taxi till Bosön och checkade in på hotellet och mest tog det lugnt.
Nästa morgon när vi vaknade fick vi en chock, det hade kommit 1dm snö under natten och det bara fortsatte.. 
Efter tävlingarna tog vi en taxi in till centralen för att knalla vidare till Pizza Hut och äta :) Riktigt smarrigt var det och roligt.. Sara gjorde bort sig lite så vi fick skratta en hel del :) haha
Sen knallade vi vidare till Hemköp och in där,bland hur mycket folk som helst konkade vi på våran packning, som inte var den lättaste. Den vägde ca 13kg :)
Iväg igen och skynda oss till tåget..

På tåget hamnade vi i en kupé med en Japanska och en som kom från skottland. Det var kul att sitta och prata med dom, trots att Japanskan var riktigt dålig på engelska så förtstod vi iallafall.
Det var en liten liten del av vad som hände under min och Saras USM resa :)

Mot Stockholm :)

Nu strax ska jag och Jonatan laga middag, tror minsann det blir hamburgare :) Sen blir det att packa alla grejjer, få tag på Sara och planera morgondagen, hoppa i duschen och sen ska jag och Jonatan äta chips och bara mysa framför en  bra film:)
Imorgon klockan 07.15 går planet mot Arlanda, sen åker vi in med Arlanda express för att knata runt på stan och förhoppningsvis hitta lite att shoppa.. Mot eftermiddagen åker vi ut mot Bosön för att ta det lilla lugna på hotellet, fokusera och slappna av. Vi lär ju vara rätt så trötta!
På lördagen väntar tävlingen innan vi hoppar på tåget vid 6 och är hemma i Kiruna igen vid halv 11 på söndag morgon :)
Så jag lär väl berätta hur det gick senare :)
Ha en bra helg!

wish me luck!


Torsdag

Kom hem från skolan för en stund sen, har haft det svårt att koncentrera mig idag.. är så grymt nervös! Ska bli så skönt att komma iväg imorgon så man kan blir lite lugnare iaf :)
Nu är jag hur trött som helst men inte kan jag sova nu inte, blir att laga mat,packa och sånt där.. måste ju försöka sova inatt så!

Nervös är bara förnamnet

Tog det riktigt lugnt idag på träningen, körde bara några ryck på mycket låg vikt för att bibehålla tekniken.. Nu är allt fixat inför i helgen. Biljetterna är hämtade, boendet är fixat och klart, pengarna är uttagna, linimentet är lånat och har en massa påminnelser på mobilen för att inte glömma ta med mig alla saker :)
Imorgon blir det att packa och prata med Sara, bestämma vilken tid vi ska ut till flyget osv.
Bara hoppas min förkylning inte blir värre, men det går ju ändå! :) Jag har alltid sådan otajming när det gäller sånt här, går alltid och blir förkyld några dagar innan, men vad kan det hjälpas.. Så länge man inte ligger i feber eller har magsjuka så brukar det gå, fast kanske inte lika bra som det skulle ha gjort annars..
Men nu är det ju så att det här blir mitt första och sista SM som ungdom och det får man ju bara inte missa :)

SVERIGE - STOCKHOLM - BOSÖN - SM Here I come!

Dagens bild

Här kommer en till bild på Anna från idag:

Modell: Anna Bylund


Söndag

Anna kom upp till stan först vid 1tiden, Märta hade inte orkat och Caroline skulle åka skidor, så det blev bara jag och Anna. Vi var ute och fotade, men det blev inte alltför länge, var så jäkla kallt :/ Gick hem och hoppade in i duschen innan jag,mamma och pappa skulle äta på La Guna. Det var riktigt smarrigt och jag var vrålhungrig :)
Nu ska jag ha en riktigt lugn söndag, ska fortsätta kika igenom bilderna och sen blir det att titta tv senare ikväll! Ska passa på att ta det lugnt och slappna av, känns som om det kommer bli en stressig vecka som kommer :)

Modell: Anna Bylund

Bilder

 

Ännu två bilder från gårdagen :)

Vad tyckte ni om dom?

Bilder från dagen

Här kommer fler av dagens bilder:

Modell: Sandra Lindqvist



Sandra sommaren 2008

Några bilder från sommaren.. Mina första riktiga porträtbilder.

Modell: Sandra Lindqvist


Nog är det förjäkligt :)

Man ska då inte köpa trisslotter åt någon annan har jag fått kunskap om nu, men det brukar sluta så när man alltid är ute i sista minuten.. Surt sa räven!

Nej, men det är ju kul att glädja någon annan :) Kan ju säga att det var den dyraste present jag någonsin gett!

Gaah!

hujja, gick inte alls bra på träningen idag.. var ofokuserad och allmänt ur form! Inte ett dugg bra..
Missade på vikter jag leker med annars :S hoppas det bara var en dålig dag idag, för annars blir det lite panik!
Aja, det kommer väl :)

Skickade precis in anmälningen för mig och Sara till SM:) Och imorgon ska jag försöka hinna fixa flyg och tågbiljetterna färdigt !

Halloween

Gårdagen blev riktigt lyckad ändå, fast jag inte hade nån lust alls från början.. ville bara ligga under täcket :) haha
Vi startade kvällen hos Carro och var där ett antal timmar innan vi gick till Andreas lägenhet och avslutade kvällen..

Nu har jag stigit upp för ett bra tag sen och käkat frukost och duschat, fast jag är ruskigt trött ännu. Kunde inte sova nå bra alls inatt, men snart kommer en ny natt!

Bilder från Halloween kommer så snart jag orkat lägga in dom på datorn! :)








Sanna, 20, Kiruna