Just nu!

Nu håller jag på att laga mat medans jag sitter här och fixar mig i ordning samtidigt. Det är bra att kunna göra flera saker samtidigt :) Haha..
Blir att äta middag om ett tag, Rostbiff :) Mums!
Sen knata iväg till Angelika och njuta av de sista timmarna innan det knallas upp till stan för att välkomna det nya året med hundratals andra kirunabor :)

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År! :)

Godis är gott!


Polkagris


Testade

Testade ministudion tidigare idag, här är två bilder :

Svartvitt


Bild

Modell: Emmelie Gunillasson

 

En bild ifrån i Lördags..En överraskningSkulle bara logga in på pixbox innan jag insåg att min bild hade fått ta plats på förstasidan, loggade in och hade nära på 50kommentarer om mina bilder :) Mycket roligt!

Lucia

Jag väcktes idag återigen av en väckarklocka som ringde och jag fattade inte varför, Skulle jag till skolan? Vad var det för dag? Var det inte lördag? Varför skulle jag då stiga upp om det var lördag? Jo justja ja, jag skulle ju till sporthallen och tävla :)
Steg upp och var vrålhungrig, men det var bara börja göra frukost och packetera in den i platspåse och packa grejjerna och knalla till sporthallen. Såklart så hade det snöat hela natten och jag fick plumsa mig fram. Jag,Sara och Fredrikke vägde in oss för att sedan äta en välbehövd frukost innan vi började plocka fram grejjer och fixa till det i hallen.
Tävlingen gick bra måste jag säga, första rycket på 35kg var mest ett säkerhetsryck, andra på 38kg var ett personligt rekord innan det tredje och sista rycket avslutades med ett godkänt ryck på 40kg :)  Så det blev personligt rekord med 4kg i ryck vilket var mycket bra! Sen över till stöten som gick lite sämre, men det finns en orsak till det. Började ganska lågt med tanke på min axel, 43kg var första vikten, den gick lätt :) Höjde till 47kg med en tanke att jag iallafall måste slå det resultat som jag gjorde på SM, sagt och gjort! Nu jäkla hade jag chansen att försöka mig på ett tangerat rekord, vändningen på 50kg gick jättelätt och överstöten gick inte alls...
Men med tanke på att jag inte kunnat träna stöt på minst en månad nu så ska jag inte klaga blev ändå ett personligt rekord i både ryck och sammanlagda :)
Efter våran prisutdelning fick jag och Sara agera domare och dömma killarnas tävling, det var kul men ändå rätt så svårt! Klockan närmades sig 2 och min gamla friidrotts tränare stephen och mattias kom och skulle börja träna, var ett riktigt bra tag sen jag såg dom så det var kul :)
Det bar iväg hem för att umgås och fika lite med Johnny,Eva och Kewin som var och hälsade på.. Nu tar jag det lilla lugna och väntar på middagen som jag tror är klar snart, det hackas och håller på i köket i alla fall!
Ska gå och kika :)

En bild mot fjälls


Vinterbild


Måndag

Idag var det bara tre lektioner, sen gick jag hem för att ta det lilla lugna och det slutade med att jag somnade och sov säkert drygt en timme :) Så skönt! Jag kunde nämligen inte sova nå bra alls i natt, tog flera timmar och somna, och sen när jag väl sov så drömde jag en massa och sov inte alls djupt..Så jag lär sova gott i natt! Idag skulle jag egentligen tagit den där sprutan, men det visade sig att läkaren tillochmed hade gått och blivit sjuk, så det får bli nästa vecka istället :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och vara hemma, är fortfarande hur trött som helst och småförkyld så.. men ska ändå förbi träningen idag tror jag. Måste testa lite ingångsvikter inför helgen så det hade varit bra, men får se hur det blir senare :)

Ha en fortsatt trevlig dag!Söndag

Nu har jag varit och fikat och lekt med Kewin en stund innan jag knallade tillbaka hit till Jonte.. Nu sitter jag och väntar på maten Josef och Sofia ska laga, tacos blir det! Sen efter maten ska jag åka hem och ta det lugnt :) Är ju trots allt söndag!Hej, mitt vinterland!VinterdagPsyke

Idag var det mitt psyke som ställde till det, som många gånger förrut! Hur gärna man än vill och hur mycket man än försöker tänka att det går bra så finns det alltid en baktanke i huvudet som säger: Gör det inte! Du kommer aldrig klara det! Det är inte ens värt att försöka!
Psyket har helt fel, för jag klarade det gott och väl efter många om och men..
Sakta men säkert släpper man på spärren som har funnits där sen barnsben och övervinner sin rädsla! :)
Sanna, 20, Kiruna