Gult + Lila

Igårkväll satt jag och Carro och flätade ihop en del armband, så ska snart börja sy på en ny åt mig själv. Kul att prova fram nya modeller och se hur fint det blir.

Ska passa på att visa en ny modell jag har gjort åt mig själv här för nån vecka sedan.

Sjukt konstig färgkombination men gudomligt snyggt dessutom!

Frida

Igår tog jag och Caroline med Frida, Carolines syster, ut för att få fota lite porträtt. Blev en hel del bra bilder vad jag sett hittills! Måste få berömma Frida för hennes insats då hon inte gnällde alls trots att det var riktigt kallt och jäkligt!


Nyinflyttad!

Nu har snart 5 dagar gått sen jag och Jonte flyttade in i våran lägenhet och nu börjar lite ordning infinna sig. Köksbordet har kommit och en ny tv-bänk är monterad och nu inväntas bara att soffan ska dyka upp. Vilket lär dröja några veckor skulle jag tro..

Har varit fullt upp hela veckan, när man flyttar mitt i OS så har all tid spenderats till att packa upp och sitta bänkad framför tvn, men nu är det snart klart :)

Promenad!

Var ute och promenerade i det superfina vädret i drygt 1,5 timme. Kameran fick såklart följa med och föreviga lite. Och nästan varje gång jag är ute förundras jag över hur fint det är här i stan...


Nyheter...

Har kommit en en massa snyggt material i veckan så har blivit att tillverka några armband. Här är ett rosa med vanlig tenntråd. Riktigt fräscht nu till våren och sommaren, eller vad säger ni?

Är ni sugen på ett är det bara höra av sig!

 


Halvrund fläta

Lite nytt på tennarmbandsfronten.
Har varit fullt upp med beställningar här ett tag. Testat lite nya modeller och beställt in nytt material så snart ska vårens nyheter börja tillverkas! Ska bli spännande!

Här är iallafall en halvrund fläta på väldigt mörklila skinn, ser dock svart ut på bilden! Är det någon som är intresserad av armbandet så finns det tillgängligt!


Serietävling nummer 2

Idag har serietävling nummer 2 gått av stapeln. Trots att jag haft knackig teknik hela veckan och knappt kunnat köra något annat än uppbyggnad sen förra tävlingen så kammade jag hem ett pers i både ryck och stöt och därmed också sammanlagda resultatet!
Känns skönt med tanke på att det har varit en månad full med motgångar, en rygg,en axel och ett knä som spökar...

Keno

För ett tag sedan så skaffade dom en till hund hem till Jonte. Och i helgen har vi agerat hundvakt i princip hela helgen. Så det har blivit mycket bus och skoj med den här lilla söta krabaten som heter Keno.


Babyarmband!

Fick in en beställning på ett enkelt armband till en bebis här förra veckan. Har färdigställt den i helgen och måste få säga hur söt den blev!

Bilden ger dock inte riktigt rättvisa om hur liten den egentligen är, men den är verkligen liten.


Möbler..

Har varit på möbelhuset nu tre dagar i rad och kikat möbler. Upptäcker en massa fint varje gång, konstigt nog!

Igår fick vi iallafall iväg en beställning på en divansoffa och idag fixade vi köksbord och stolar. Så det viktigaste i möbelväg är beställt! Nu är det bara invänta att de kommer, och att vi får tillgång till lägenheten!


Sen får man se om det kanske blir en tripp till IKEA för att inhandla lite andra prylar. Får helt enkelt så vad vi hittar i stan först!Sanna, 20, Kiruna