Klassresa Luleå!

Varning för ett långt inlägg!

Resan började med en tågresa på nära 4 timmar som vi fördrev med en massa snackande och en hel del kortspelande, innan det resulterade i att Jim och Petter började bygga korthus. Blev aningen svårt med tanke på alla skakningar!


Väl framme, checkade vi in och jag och Marlene fick ett rum för oss själva! Därefter var det dax för middag som betod utav en buffe med något slags kött :) Vrålhungrig som man var så smakade det förstås mycket gott!
Efter en liten lugn stund på rummet fick vi bilnycklarna till hyrbilarna så vi tog förstås en sväng om i Luleå för att inhandla lite godis och annat gott!
Kvällen avslutades med lite bastu innan det blev att åka ännu mer bil runt och kring Luleå och ha lite allsång!



Efter att ha sovit som en klubbad säl i dessa sköna sängar, blev dock inte så många timmar, var det dax för höjdpunkten med en hotellvistelse - Frukost!
Efter frukosten bar det av mot Boden där vi skulle ha vårat första studiebesök utav 3. Stridsvagnsverkstaden stod på schemat och det var väl någorlunda intressant om jag får säga det själv!


Här är en gruppbild på hela klassen uppe på en stridsvagn av något slag :)

Efter några timmar bland stridsvagnarna for vi och åt lunch bland alla militärer innan vi tog bilarna och åkte tillbaka mot Luleå där nästa studiebesök väntade. Denna gång var det Ferruform som är ett företag som tillverkar bland annat axlar till Scanias lastbilar. Studiebesöket bestod utav en rundvandrig bland en massa robotar och sedan lite info!
Dock var det vädligt jobbigt att lyssna eftersom man redan var lite trött!

Efter några timmar bland robotarna skyndade vi oss att åka ut till Storheden som är ett slags shoppingcenter, men det tog max 20min innan vi bestämde oss för att åka in till stan istället. Och med ca 80minuter kvar innan affärerna stängde började vi våran shoppingtur!
Efter shoppingturen som mest bestod utav att kika igenom vad som fanns, skyndade vi oss trötta men glada tillbaka till hotellet för en middag :)

Kvällen slutade även idag med bilåkning och bastudbadande :) Men blev dock lite senare innan man kom i säng, så man var riktigt trött på morgonen!

Marlene, en av våra chaffisar denna helg :)

Sedan bar det av till SSAB direkt efter frukost. Där fick vi en snabb presentation utav företaget innan det bar av för en rundvandring och efter det var det lunch :)
Efter lunchen hade vi fria aktiviteter som nu bestod utav en shoppingrunda, men vi lessnade ganska snabbt och for ut till storheden än en gång och åt ett skrovmål på Max innan det var dax att hoppa på tåget hem igen :)

Slumpmässiga bilder från resan:




Jag har varit på grymt bra humör hela resan och haft hur kul som helst :) Den blev verkligen lyckad!


Postat av: matilda

va kul med klassresa! :D

2009-03-22 @ 14:10:28
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Jesper

Verkar som att ni haft kul iaf ;)

2009-03-23 @ 00:25:25
URL: http://jesperninezero.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






Sanna, 20, Kiruna