Onsdag

Snart är denna onsdag också över och det innebär att det är en dag kvar sen tar jag helg!
Denna dag har gått fort som vanligt. Tog det lugnt och lagade middag efter skolan innan jag gick till tyngdlyftningen. Blev ett skönt pass där jag fick lite ny motivation, sen gick jag till friidrotten och spelade lite fotboll och försökte mig på lite häckhopp, men där sa ryggen ifrån!

Är i varjefall hur trött som helst, så ska nog hoppa i säng så snart som möjligt!
Godnatt!

Frost!

Känner att jag vill ta med mig kameran ut en sväng men samtidigt känner jag att jag inte har någon inspiration för tillfället. För nu går vi in i en mellanårstid. Det är varken höst eller vinter. Det är tråkigt!


Vinter på gång!

Snö yr utanför mitt fönster och om det fortsätter såhär hela natten lär vi ha en hel del snö imorgon. Fast det är väl lika bra att det lägger sig på en gång, om det väl ska komma redan!

Dagen har sprungit förbi. Har haft en mattelektion idag sen knallade jag nästan direkt vidare till tyngdlyftningen för att köra ett bra pass! Fick lite ny motivation, fast lite tråkigt när jag fortfarande inte kan köra alla övningar p.g.a min rygg!
Efter det passet bestämde jag mig för att hälsa på på friidrotten, vilket var ett tag sedan! Sjukt kul att vara samlade med det gamla gänget, som jag saknat er! Spelade lite fotboll innan jag tyckte det var dags att gå hem och äta lite..

Fösta snön!

Inatt har det minsann snöat och lagt sig för första gången i höst! Aningen sent med tanke på att första snön har kommit i augusti några gånger, men mig gör det då inget att den är sen. Vintern är nog lång som den är!

Får se om snön har tänkt att stanna, verkar nästa som det då termometern håller sig på noll-strecket!

Vinbär..

Några ynka bär hänger kvar efter helgens storm..

 

Söndagen är här återigen. Veckorna bara springer förbi i en väldigt hög hastighet.

En hastighet jag själv inte riktigt kan hänga med i..

 

Denna söndag har börjat lugn som alla andra söndagar brukar göra. Och den ska sluta lugn som söndagarna också brukar. Fast tänkte ta tag i lite läxor och göra bort sådant, men ska inte anstränga mig desto mer. Och ska absolut inte gå ut genom dörren, känner mig trött och hängig och huvudet värker. En förkylning på g kanske..


Rose


Gårdagen!

Gårdagen spenderades tillsammans med Caroline och Angelika. Vi startade kvällen med lite lugnt prat innan vi bestämde oss för att gå och bowla. Efter två roliga serier åkte vi ner till Statoil för att hyra film. En shopaholics bekännelser valdes och den var faktiskt riktigt rolig!
Vips så hade klockan börjat närma sig 1 och tröttheten kom krypande, men väl hemma kunde jag inte sova.

Funderar om jag ska ta en promenad med kameran igen eller om jag ska gå på stan en sväng. Eller så stannar jag helt enkelt hemma, det återstår att se!

Den 25 september

Idag har jag vaknat tidigt för att vara en ledig dag. Redan innan nio var jag uppe och drog på mig kläderna och gick ut för att fånga morgonens frost på bild. Men burr, så kallt det var! Förstår inte hur jag kunde vara ute och fota över en timme i vintras när det var -20 grader om jag knappt klarade en timme med +2 grader idag..
Dock så tröt inspirationen och har en känsla över att det mest blev dåliga bilder!

Resten av dagen ska jag spendera först på en lyftarträning och sen tillsammans med Caroline och Angelika. Vi ska nämligen ha en liten tjejkväll, men vad vi hittar på är ännu lite ovisst!

Namnlös blomma

Slänger in en annan bild från fotopromenaden här om dagen. På en blomma jag inte vet namnet på. Någon annan som vet?


Blueberry!

En blåbärsbild jag fångade när jag var ute på min fotopromenad i söndags!

Ser sjukt gott ut, eller vad tycker ni?


Onödigt!

Jonte kom hit igår, rätt så sent så där sprack min tidiga kväll. Men det gjorde ingenting, för vi tittade istället en film och hade det mysigt!
Hade en lång sovmorgon idag och endast en lektion, men väl framme i skolan fick jag veta att våran lektion var inställd och att meddlandet inte hade nått ut till alla, däribland mig. Riktigt störande, men jag traskade glad hemmåt igen..

Nyss har jag ätiti en tidig middag och börjat kika igenom sammanfattningen inför provet i Projekt & Företagande som ska skrivas imorgon, men tror jag måste läsa igenom det en vända till så att det börjar sitta.
Sen vid 5 blir det träning som vanligt på onsdagar, ska bli skönt!

Trötter!

Tröttheten har fortsatt under hela dagen, men som tur är får man gå och lägga sig snart! Har varit hos min bror och hälsat på, fikat och lekt! Nu ska jag inta lite kvällsmat och sen väntar nog lite tvtittande och sen blir det en tidig kväll.

Älskade skor..

Ett stort lufthål vid lilltån och aningen slitna, men supersköna! Synd att man inte kan ha sina "ingådda" hela livet. Men ett litet tag till får dom allt hänga med!

 

Sov otroligt dåligt inatt, vred och vände på mig och tycktes aldrig komma in i någon djup sömn. Var i skolan på 2 lektioner som till största delen handlar om att tänka matematiskt, vilket gick åt skogen efter ett tag. Alla siffror bara snurrade i skallen på mig.

 

Hade 2 timmars hål som jag utnyttjade utomordentlig tycker jag. Tog nämligen på mig löparskorna och sprang en runda på 5km innan det var hög tid för en dusch och en lunch. Tillbaka till skolan för en lektion till och nu är jag hemma. Känner att tröttheten sakta men säkert kommer krypande och tar tag i mina ögonlock. Kanske borde resa mig upp härifrån och göra något vettigt, så man inte sover bort hela dagen!

 


Ny vecka..

Jag var ut på en fotopromenad igår ändå, var ju trots allt härligt höstväder så. Var riktigt skönt att bara strosa runt i drygt en timme och fota lite alltmöjligt, däribland denna svamp.

 

Förövrigt var ju jag och Jonte, Martin och Kim på bio igår, Flickan som lekte med elden. Måste säga att den var mycket bra, riktigt spännande! Måste nog också säga att dom här två filmerna som är baserade på Stieg Larsson romaner nog är bland dom bästa svenska filmer som gjorts!

 

Idag är det då måndag och en ny vecka tar fart. Ser dock ut att bli en rätt lugn vecka för min del. Har endast en lektion idag och den börjar först klockan 15, så det känns ju nästan som om man är ledig. 1-2 lektioner på onsdag och troligtvis ledig fredag, gör ju inte veckan sämre!


Höst!

Dagen har börjat lugnt med ett mjukt täcke framför tvn och lugn tänker den förbli. Har nyss ätit tacogratäng till middag och nu smälter jag maten i godan ro. Senare ikväll ska jag och Jonte gå på bio och titta den nya Stieg Larsson filmen - Flickan som lekte med elden. Hoppas den är lika bra som första filmen var!

Vit blomma


Dagens löppass!

Var ute och sprang dagens löppass för en stund sedan och vet ni vad. Det var hur skönt som helst! Aningen kallt i skuggan men blev desto roligare att komma ut i solskenet och springa och titta på den lilla höst som är kvar här..
Och snabbt gick det att spring dessutom, benen klarade det, ryggen fick inte smärtor och framför allt psyket klarade det!

Är riktigt taggad på löpning nu, vilket är så skönt! Är en avkoppling att vara där ute och bara springa och springa, verkligen bra när man behöver en stund för sig själv eller bara rensa hjärnan från en massa onödigt skit!

 



New!

Modell: Sofie Oja

 

Här är en bild från gårdagens fotografering


Helgen!

Idag är det redan söndag, helgen har sprungit iväg som vanligt! Fredagen var jag ledig och hann både med att besikta en bil, träna ett grymt givande pass och umgås med Jonte och säkerligen en hel massa annat som jag glömt bort i denna stund. Lördagen bestod av en fotografering med Sofie, en god middag med Jonte och därefter en bowlingmatch med Jonte,Martin och Kim. Var sjukt kul med bowling trots att det inte gick så bra!

Redan söndag idag alltså.. Hade tänkt fara ut och springa en vända men tror jag skippar det ändå, känner mig fortfrande små förkyld som jag gjort hela veckan! Annars blir det nog en lugn dag med lite fixande och trixande!



Jag önskar...

... att det fortfarande kunde vara sommar! Förutom färgerna som är så fina på hösten så finns det nog inget annat positivt med den. Det regnar, är kallt och blåser! Brr.. Nej, sommar det är grejjer det!

Jag är taggad!

Jag känner mig verkligen taggad. Nu när skolan har dragit igång har även träningen kommit igång som vanligt, men utöver tyngdlyftningen så har jag ju fått tillbaka mig passion för löpning. Är otroligt skönt faktiskt!
Fast löpningen drog jag igång med redan i våras men då höll jag min till min favoritsträcka som ska vara kort men snabb, men nu har jag tillochmed börjat köra längre sträckor med lugnare tempo. Det är något jag inte haft tålamod till förrut!

Efter en ganska jobbig dag i skolan måste jag få säga att jag känner mig bra tillmods, kan ju i och för sig bero på att jag är ledig imorgon! Otroligt skönt med 3 dagars helg, skolveckorna bara springer förbi nu!


Onsdag

Nu är onsdagen påväg mot sitt slut, måste säga att veckorna verkligen springer iväg! Kan ju bero på att man är ledig fredagar och har hur simpel måndag som helst..
Dagarna handlar för det mesta om skolan och träningen och sen klämmer man in lite annat därefter.. Precis så kan man man sammanfatta denna dag!

Ska strax lägga mig och läsa och bara ta det lugnt. Känner att jag börjar bli förkyld som många andra, men varför skulle jag slippa, jag som alltid är förkyld! Så då passar det bra med att bädda ner sig under ett mysigt täcke och bara ligga och sträckläsa en bok..Underbart!

Förövrigt så har jag precis gjort klart min hemsida någorlunda, där jag tänkte slänga upp bilder på ett lite proffsigare sätt. Där får jag bättre överblick och slopar helt all denna text!

(Klicka på bilden för att komma dit)


One more..

Modell: Sofie Oja

 

Är väl lika bra att jag slänger in en till bild när vi ändå var inne på det här temat! Har suttit och redigerat en hel massa bilder nu som jag ska skicka till Sofie senare. Kul att höra vad hon tycker!

Förövrigt är det söndag idag, veckans tråkigaste dag enligt mig! Men passar rätt bra med en lugn söndag idag känner jag, för snart ska jag nog krypa ner i sängen en stund och läsa min bok.. Mys!

Sofie

Modell: Sofie Oja

 

Igår var jag ute och fotade med Sofie. Fick en hel del bra bilder, dock ganska vanliga enkla porträtt. Men eftersom jag knappt fotar porträtt nuförtiden så var det välbehövligt med några!


Lördag!

Blev inte så många timmar sömn inatt kan jag säga, sisådär 4 timmar om jag har tur! Steg upp och knallade till sporthallen för att titta på när Sara och Karin tävlade. Himla surt att inte kunna vara med själv, men med en sträckning(förmodar jag) i ryggen så är det bäst att avstå..
Men jag får träna på, biffar överkropp sålänge tills ryggen är bra igen! Det kan behövas..


Moonwalk




En kväll av moonwalk, drinkar och trevligt umgänge kan inte annat än bli bra!







Sanna, 20, Kiruna