Beställa mat!

Nu efter en hel del tjorv har jag kommit hem igen och nu inväntas att det blir att beställa mat och ha det roligt!
Får se vad kvällen innehåller, men den kan ju inte bli annat än bra med Angelika och Caroline!

Förövrigt så är det -28 grader vilket det har varit hela dagen lång, så man har ju inte någon större lust att gå ut i detta väder..!

Lägenhet!

Fick besked om att vi fick lägenheten idag! Så nu kan man börja planera lite smått med möbler, köksgrejjer och allt annat som kommer behövas.

Inflyttningen är egentligen först 1april men lär blir redan 1mars istället. Är inte helt spikat ännu så får se hur det blir!

Här är ritningen på lägenheten:

Lägg märke till det annorlunda förrådet som är i en trappa. Lite charmigt på något vis! Annars tycker jag om lägenheten hel mycket, jätte fräscht och fint!

Likt en grottmänniska!

Igår var det tjejkväll hemma hos Angelika och pratet drog som vanligt igång och höll i sig i ett par timmar. Efter en massa gamla minnen prat så insåg vi att vi höll på att bli gamla. Alla barnsligt roliga idéer man hade förr fanns längre inte i vårat tankesystem.

Efter en kort stund kom en bra idé upp! Att åka madrass i Luossabacken. Trots att klockan var närmare halv 11 på kvällen och termometern visade -24 grader begav vi oss ut. Knallade ungefär halva backen upp innan vi bestämde oss för att åka.

Med en himla fart flög vi fram, träden kom bara närmare och närmare vilket resulterade att vi i panik försökte bromsa och svänga. Vilket i sin tur ledde till att vi hamnade baklänges med madrassen och fick slänga oss av den så fort som möjligt.

Efter några åk med skratt och skrik så att tårarna rann började kylan göra sig påmind och vi packade ihop och drog några varv med bilen innan det blev te och film hemma hos Jim!

Nu tänker ni, vad hade rubriken "Likt en grottmänniska" med det här att göra?
Men när man åkt madrass och försökt bromsa, vet alla att det sprutar hur mycket snö som helst i ansiktet. När man skrattar så man gråter och samtidigt är ute i -24 grader gör det att hela ansiktet blir täckt av frost. Precis så såg jag mig själv i backspegeln i bilen och insåg att det nog var såhär grottmänniskorna såg ut.. haha!

Serietävling nummer 1

Fick lite bilder från tävlingen överskickade precis, inga höjdarbilder direkt men alltid roligt att se ändå!
Man ser då alltid så rolig ut på alla bilder, men det är ju klart när man tar i för kung och fosterland... haha!




Svensk dansk gårdshund

Idag for jag och Jonte ut till Jukkas med resten av hans familj och tittade på en massa gulliga valpar. De har nämligen planer på att införskaffa sig en ny hund när Kiwi är ensam kvar!

Men det är inte helt bestämt ännu vad det blir, antingen en svensk dansk gårdshund eller en schipperke, det återstår att se!

Serietävling nummer 1

Nu har serien dragit igång igen och idag gick första tävlingen för år 2010 av stapeln. Kändes himla segt eftersom jag har varit så förkyld hela veckan och inte kunnat träna något, men det gick bra tillslut!

Kom hem med personligt rekord i både ryck, stöt och sammanlagda vilket kändes toppen! Dock så finns det några kilon till att ta men är ju en ny tävling om bara drygt en månad. Så nu på måndag hoppas jag att jag är tillbaka och tränar som vanligt igen!

Ska se om jag kan få tag i några bilder från tävlingen sen också, alltid roligt att se hur det såg ut!

Tävling: Bästa bild 2009

Vi fortsätter på det här med att tävla nu när jag ändå är igång!

Enligt mig så är detta nog min bästa bild 2009, åtminstone i kategorin landskap!

Hos Malin hittar du tävlingen som är i samarbete med Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan


Tävling: Byggnader!

Tänkte testa lyckan i en fototävling nu när jag ändå ligger hemma med grymt ont i halsen.

HÄR hittar ni tävlingen.


Enkelt och sött!

Igår var det middag med tjejerna, riktigt mysigt trots att vi hamnade i matkoma ett antal gånger! Blev Quesadillas till förrätt, örtkryddad pasta med kyckling till varmrätt och vit chokladpannacotta med blåbär och hallon till efterrätt. Sen kikade vi lite film och åt kex och ost och bara tog det lugnt!

Eftersom Elin flyttar snart så passade vi på att ge henne ett enkelt och sött armband och ett ritat kort.

Gillar själv armbandet skarpt, riktigt sött!


Passa på!

Måste passa på att tipsa om ett tennarmband som ligger ute på Kiruna.cc . Är ett riktigt stiligt armband som jag och Caroline har tillverkat!

Så passa på om du är sugen på ett!

(Klicka på bilden för att komma till annonsen)

It's cold around me..


Brr!

Har varit ute och fotat med Caroline ikväll i drygt två timmar. Ögonen såg en hel del fina vyer som nu finns på bilder, dock tyckte inte fingrarna och tårna om det hela!

Fick ducha fötterna i varmt vatten när man kom in för att åter få lite känsel, men strax ska jag ut i kylan igen för att hämta Jonte från jobbet!


Skymtar solen..

Jag var ute och promenerade med kameran igår i drygt 1½ timme. Måste säga att det var riktigt skönt! Inte alls kallt utan sådär mysigt kyligt bara! Sen är det ju extra mysigt nu när solen nästan börjar synas över horisonten, som jag har saknat den!

Börje Samling armband!

Fick en annan beställning här efter jul, på en turkos fläta på svart skinn. Och det är just precis dom färgerna Börje Samling har säkert ett tiotal armband i.

Snyggt tycker jag, men tror minsann att det skulle kunna bli riktigt fint på vitt skinn också!


Lila & Svart!

Som många vet så är jag lite extra förtjust i färgen lila, och kombinerar man den dessutom med svart blir det ursnyggt! Så innan jul var jag tvungen att sy mig ett nytt armband i just dom två färgerna!

Snyggt, eller hur?

Nu ska jag strax upp till Carro och sy lite mer, vi har fått in en beställning på en ny variant av design. Så får se hur det blir!

 


1 Januari 2010

Några bilder från gårdagen då vi skålade in det nya året! Var en toppenkväll med en massa roliga händelser!










Sanna, 20, Kiruna