Likt en grottmänniska!

Igår var det tjejkväll hemma hos Angelika och pratet drog som vanligt igång och höll i sig i ett par timmar. Efter en massa gamla minnen prat så insåg vi att vi höll på att bli gamla. Alla barnsligt roliga idéer man hade förr fanns längre inte i vårat tankesystem.

Efter en kort stund kom en bra idé upp! Att åka madrass i Luossabacken. Trots att klockan var närmare halv 11 på kvällen och termometern visade -24 grader begav vi oss ut. Knallade ungefär halva backen upp innan vi bestämde oss för att åka.

Med en himla fart flög vi fram, träden kom bara närmare och närmare vilket resulterade att vi i panik försökte bromsa och svänga. Vilket i sin tur ledde till att vi hamnade baklänges med madrassen och fick slänga oss av den så fort som möjligt.

Efter några åk med skratt och skrik så att tårarna rann började kylan göra sig påmind och vi packade ihop och drog några varv med bilen innan det blev te och film hemma hos Jim!

Nu tänker ni, vad hade rubriken "Likt en grottmänniska" med det här att göra?
Men när man åkt madrass och försökt bromsa, vet alla att det sprutar hur mycket snö som helst i ansiktet. När man skrattar så man gråter och samtidigt är ute i -24 grader gör det att hela ansiktet blir täckt av frost. Precis så såg jag mig själv i backspegeln i bilen och insåg att det nog var såhär grottmänniskorna såg ut.. haha!


Postat av: Elin

Fan vad kul! :D Jag vill också!

2010-01-24 @ 12:43:36
URL: http://aidantaustas.blogg.se/
Postat av: Elin

Det kan jag tro!



Det går väldigt bra här. Trivs superbra och har helt galna grannar (på ett positivt sätt). Lite nervöa är man ju men det beror mest på allt tjorv som skolstarten kommer medföra.

2010-01-24 @ 14:44:15
URL: http://aidantaustas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






Sanna, 20, Kiruna