Valborgsmässoafton

Valborg idag då, men dock har 1dm snö utlovats, så får se om det blir någon grillning. Hade ju som varit gott! Annars får man se vad kvällen bjuder på, säkerligen något roligt.


Lila

Fick in lila skinn för ett bra tag sedan men har inte haft tid att göra ett eget i lila förrän nu.
Den passar bra till det mesta, neutral men ändå speciell :)

Icke nådigt

Har precis varit och kört ett icke nådigt pass med Otto. Otto som förövrigt jobbar som personlig tränare i Thailand men nu är han här och kör stenhårt med mig och alla personliga rekord ryker all världens väg. Love it!

Har inte så mycket annat på hjärtat, dagarna bara försvinner, puts väck! Trots att det är en tråkig vecka, en vecka då Jonte jobbar eftermiddag och jag inte hinner se honom alls, hinner jag inte göra allt jag tänkt. Känner att jag måste hinna vara lite social också, när man nu ska ha tid med det...


Samma modell, två versioner..

Har suttit och knåpat lite på ett nytt armband nyss, men har inte ro och koncentrera mig för tillfället så tar och fortsätter nån annan dag. Så istället tänkte jag uppdatera lite här och passande nog med ett armband, eller två.


Motivationen flödar!

Ett sjukt bra träningspass är avklarat och sjukt mycket träningsvärk i morgon kan jag lova!
Personligt i benböj som dessutom var en 2a! Det gillas!

Ne jag måste få i mig mat, är helt skakis. Sen varvar jag matte och tv resten av kvällen tills jag slocknar. Lär ju sova rätt bra...

Stugmys och tävling

For iväg till Kurra igår eftermiddag, väl framme inser vi att vi har glömt nyckeln. Tyckte att det gick lite för snabbt att komma iväg, men trodde det var inbillning. Som tur var kom Joel till vår undsättning och vi fick komma in och sätta igång en brasa.

Nu är jag hemma igen för en kort stund, har varit och vägt in mig och ätit frukost nu. Ska strax hoppa i tävlingskläderna och bege mig mot sporthallen. Och så fort tävlingarna är klara sticker jag tillbaka ut till Kurra och grillar och bara myser resten av helgen!

Tjing!

Slut som artist..

Det började som en vanlig träning, men in kom Otto och det slutade brutalt.
Med ett pass på drygt 2 timmar och 20minuter av skakiga ben, skakiga armar,värk i handen och grym motivation kan man inte bli annat än trött. Men skam den som ger sig, för jag fick ett personligt rekord i vändning med 5 kilo, och det var i princip när jag var som tröttast. Det bådar gott!

Mys i solen!

Startade dagen igår med en springtur som gick riktigt tungt, eftersom jag kört benen för första gången nu på väldigt länge i fredags. Var kanonväder så jag väckte Jonte och vi bestämde oss för att ta oss ut till Kurra.

Satt och stekte på altanen länge och väl innan jag fick med Jonte på en skidtur, var skönt men riktigt jobbigt! Väl tillbaka blev jag trött och satt i solen och bara myste, innan det var dags för middag!
Grillat blev det och det satt väldigt gott i kistan!

Och in kom classe...

Vi fruktade att det skulle hända, men hur stora var oddsen? Ganska små eftersom klockan var närmare halv 4 på en fredagseftermiddag. Men trots oddsen kom Classe, frysreparatören.

Classe, en karl med långt krulligt hår och en kal fläck där bak, hade "åkt på en frys", och det var nog bland dom roligare frysjobben han varit på, kan jag garantera...

För att fatta mer av den här situationen tycker jag ni ska kika in detta inlägg hos Caroline!

Hemma pyssel!

Pysslat på här hemma nu i veckan. Skönt att det börjar ta sig!
Inväntar dock soffan ännu, men fick besked om att den kommer nästa vecka iallafall, ska bli skönt att få ut den här lilla skitsoffan som man knappt får plats i själv!

Tänkte även få iväg en beställning på bilder så jag kan rama in och hänga upp lite här och var i lägenheten. Det enda jobbiga är ju att jag inte kan bestämma mig hur jag vill ha dom och vilka motiv! Men det löser väl sig så småningom, måste ändå införskaffa fler ramar först!

Absolute Icebar Jukkasjärvi


Stugmys!

Har tillbringat två soliga dagar i en stuga strax utanför Kurravaara. Myst ute i solen, grillat korv och bara tagit det lugnt, blev dock ingen bastu den här gången men det tar vi igen om vi åker dit till helgen igen :)


Påsken 10

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Påsken har tillbringats till största del med Jonatan och lite vänner, god mat och en massa gott.... för mycket gott! Vädret har inte varit något att hurra för, plusgrader, regn och slask så det har inte gjort något att man tillbringat hela helgen i stan!

Men idag skiner solen och det är klarblå himmel, perfekt eftersom vi tänkte ta skotern till Jontes föräldrars stuga och bara mysa på, grilla korv och allt som hör till!







Sanna, 20, Kiruna